dimarts, 2 de juliol del 2019

Matinades i Festa Major

Ha arribat la Festa Major, i com es habitual els Grallers tenim la responsabilitat i el privilegi de despertar a la gent del poble amb les Matinades!!!!!

Us deixem unes fotografies per recordar els millors moments del dia, ja sabeu que si voleu participar en l'àlbum de fotos només us heu de posar en contacte amb la Colla.

Cap de Colla diu: I amb les matinades no en vam tenir prou, perquè a la tarda vam participar de la XXXIV trobada de gegants de Canet organitzada per els nostres amics de geganters de Canet, vam començar amb un fantàstic dinar a l'envelat i seguidament vam anar cap a la cercavila, com sempre jugant a casa i per festa major la diversió encara és més gran!!!!
A la colla estem molt contents perquè ens ha nascut una nova remesa fantàstica de portadors, això vol dir que tenim energies noves i gresca per donar i per vendre!!!👏👏👏  I per primera vegada, s'ha estrenat una PORTADORA, la Soraya, un fet que ens alegra molt i esperem que no sigui l'última en fer-ho, ella ja ens ha dit que repetirà de ben segur... Felicitats Soraya!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada