dimecres, 5 de març del 2014

Sortida a Pineda - II Marxa per l'Educació

Famílies del Turó,
Us comuniquem que la propera sortida de la Colla Gegantera del Turó serà el proper dia 16 de març a Pineda, una sortida reivindicativa per l’Educació Pública.
Des de l’Ampa i la Colla desitgem que us animeu a venir i formeu part d’una trobada reivindicativa perquè l’Educació dels nostres filles i filles sigui de qualitat.

Si voleu estar més informats no deixeu d’entrar al bloc de geganters o de bloc de l’Ampa de l’escola.

Aquest és el comunicat que ens arriba a través de l’Assemblea Groga:

“Benvolguts/des, 
Des de l'Assemblea Groga de l'Alt Maresme, un espai on hi confluïm professorat, famílies i estudiants de la comarca, estem organitzant la segona marxa per l'educació pública. 
La vostra escola o institut hi pot participar activament en la seva organització com a institució, com a claustre, com a assemblea de treballadors/es, com a AMPA o com a associació o assemblea d'estudiants. 
El format que hem pensat és de fer un esmorzar a preus populars que ofereixin els alumnes i famílies que estan recollint diners per a pagar els viatges de 6è i de 4t d'ESO. 
Es farà diumenge 16 de març a les 10:00 a la plaça de les Mèlies de Pineda. 
Fins i tot hi haurà un mercat de segona mà a iniciativa de l'Escola 
Mediterrània de Pineda. També hi haurà venda de samarretes grogues. 
Des de les Mèlies sortirem en manifestació per Pineda. A la marxa ja han confirmat la seva presència la Big Band Valona de Sant Pol i en Crestes del Turó del Drac de Canet. Si teniu alguna proposta serà benvinguda (gegants, gralles, percussió....) En arribar de nou a les Mèlies hi haurà un escenari on es llegirà un manifest que hem d'elaborar entre tots i totes. Us convidem a que aprofiteu l'escenari amb balls o música de les que treballeu als vostres centres, tant amb l'alumnat com en les famílies. L'Escola Municipal de música de Pineda ja ha manifestat la seva disposició a col•laborar-hi. 
La propera reunió per a coordinar la marxa del dia 16 de març serà dimecres 5 de març a les 18:00 a l'Escola Jaume I de Pineda. 
Us hi esperem! 
Assemblea Groga de l'Alt Maresme”




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada